badge

V říjnu jsme se úspěšně stali oficiálním AWS CloudFormation Service Delivery Partnerem, prvním v regionu České republiky a Slovenska.

Proces akreditace

V průběhu posledních několika měsíců jsme prošli dlouhým procesem ověřování našich kompetencí a zkušeností s CloudFormation. AWS Partner Solution Architekti, kteří jsou odborníky na tuto službu, pečlivě přezkoumali naši práci. Kontrolovali naše případové studie a příklady architektonických diagramů, aby se ujistili, že jsou implementovány všechny nejlepší postupy.

Naše úspěchy

Jak již nyní víte, uspěli jsme.

Díky tomuto úspěchu můžeme nyní garantovat naši odbornost a prokázaný úspěch při implementaci služeb AWS CloudFormation a IaaC jako takového. Pokud uvažujete o cloudových řešeních, obraťte se na nás. Jsme odborníci v oboru a rádi vám pomůžeme nasměrovat vaše IT správným směrem.

O AWS CloudFormation

AWS CloudFormation vám umožňuje pracovat s infrastrukturou jako s kódem, což vám umožňuje automatizovat vaši infrastrukturu bez manuálních operací nebo psaní vlastních skriptů. Tato snadnost standardizace vám umožňuje bezproblémově standardizovat komponenty napříč celou vaší infrastrukturou.


Copyright © 2024. All rights reserved.